Personalitete të artit

Personalitete të artit

Një galeri foto me personalitete nga bota e artit gjatë takimeve të zotëri Ajdin Sejdiut.
Me liderë politikë

Me liderë politikë

Një përmbledhje e fotove të Ajdin Sejdisë me personalitete të njohura politike nga vendi dhe bota.
Foto Personale

Foto Personale

Një album përmbledhës me fotografi personale të Z.Ajdin Sejdia gjatë udhëtimeve të tij.