Biografia e Ajdin Sejdiut

Biografia e Ajdin Sejdiut

Ajdin Sejdiu është pronar dhe drejtues i kompanisë Sky Master Group. Kjo kompani është e përfshirë në krijimin dhe financimin e inovacioneve teknike dhe shkencore, më synim parësor përmirësimin e cilësisë së jetës. Shqipëria, bashkë me pjesët tjera të Ballkanit, ka pasur gjithmonë universitete me cilësi të lartë, që kanë zhvilluar hulumtime, në shumë fusha të shkencës, mjekësisë dhe teknologjisë. Ajdin Sejdiu ka qenë nismëtari kryesor i zhvillimit të inovacioneve të prodhuara nga komuniteti
ActivityNjë listë me aktivitetet kryesore të Ajdin Sejdiu, pronarit dhe Drejtorit Ekzekutiv të Sky Master Group, që është i përfshirë në financimin dhe themelimin e shumë kompanive që kanë për qëllim të sjellin kualitet më të lartë jete.
Pëkrahja e publikimit të Tiparet Etnologjike të Folklorit Shqiptar
Pëkrahja e publikimit të Tiparet Etnologjike të Folklorit Shqiptar Libri mbi Tiparet e Folklorit Shqiptar i koreografes Riselda Sejdija është libri i radhës të cilin
Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji
Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji Libri Kërcimi Modern Pedagogji i autores Riselda Sejdija është një tjetër libër në të cilin ka
Përkrahja për publikim të librit Ready to Dance
Përkrahja për publikim të librit Ready to Dance Ajdin Sejdia përkrahu për publikim librin Ready to Dance të autores Riselda Sejdia.
Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik
Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik Publikimi i librit Karateri Estetik i koreografes Riselda Sejdija u mbështet nga biznesmeni Ajdin
Cila nga formatet e CV-së e konsideron Hajdin Sejdia si më të mirën?
Cila nga formatet e CV-së e konsideron Hajdin Sejdia si më të mirën?
11.04.2016 | 10:52
Forma e CV-sëKur filloni të shkruani CV-në tuaj juve ju duhet të vendosni se cilën prej dy formateve do të ishte më mirë për ju. Hajdin
Çfarë thotë Hajdin Sejdia për nxënësit sesi duhet të jenë të organizuar?
Çfarë thotë Hajdin Sejdia për nxënësit sesi duhet të jenë të organizuar?
05.04.2016 | 01:54
Kalimi I kohës së universitetit duke qenë të  paorganizuar mund të shtoje nivelin e stresit të panevojshëm në një mjedis që është i prirur
Hajdin Sejdia - Si ta rinovoni biznesin tuaj të vogël
Hajdin Sejdia - Si ta rinovoni biznesin tuaj të vogël
29.03.2016 | 02:43
Drejtimi i një biznesi të ri të vogël është shumë emocionuese. Klientë të rinj, shitjet e reja janë rezervuar, zona të reja të hapura për