Z. Ajdin SEJDIU

Njohja ime me z. Ajdin daton prej Vitit 2010, pikërisht kur unë u punësova ne një prej Kompanive, ne te cilën ai është President.

Qe ne etapat e para te punës bashkëpunimi dhe mirëkuptimi me z. Ajdin ka qene maksimal. Ai gjithmonë ka qene i gatshëm per te ndihmuar dhe udhëzuar duke i ardhur ne ndihme punonjësve ne mënyrën me te mire te mundshme.

Karakteristikat kryesore qe spikatin karakterin e tij janë : korrektësia, vendosmëria, fryma bashkëpunuese, solidariteti, organizimi i mire i punës dhe ruajtja e ekuilibrave te mira midis  raporteve brenda stafit.

Z. Ajdin cilësohet per vizionin e tij te qarte dhe largpamës per realizimin e projekteve ne dobi te vendit dhe ne përmirësimin e problematikave kyçe te tij.

z.Ajdin ka një eksperience te gjere ne fushën e biznesit dhe zotëron mbi 18 gjuhe te huaja ne te shkruar dhe lexuar.

z. Ajdin Sejdiu drejton “Sky Master Group” me seli ne Tirane duke punuar fort me qellim realizmin dhe zbatimin e projekteve me rëndësi te madhe, te cilat do t’i vijnë ne ndihme vendit dhe do te mundësojnë punësimin ne mase te gjere si brenda dhe jashtë vendit.

 

Tiranë, Korrik 2015

 

Ada ALIAI

Lindur ne Shqipëri, më 1982.

Është diplomuar per Shkenca Juridike në Athinë – Greqi.

Zotëron tre gjuhe te huaja.

Ka punuar si juriste pranë kompanive serioze si brenda dhe jashtë vendit.

Aktualisht është juriste pranë Sky Master Group.

Cila nga formatet e CV-së e konsideron Hajdin Sejdia si më të mirën?
Cila nga formatet e CV-së e konsideron Hajdin Sejdia si më të mirën?
11.04.2016 | 10:52
Forma e CV-sëKur filloni të shkruani CV-në tuaj juve ju duhet të vendosni se cilën prej dy formateve do të ishte më mirë për ju. Hajdin
Çfarë thotë Hajdin Sejdia për nxënësit sesi duhet të jenë të organizuar?
Çfarë thotë Hajdin Sejdia për nxënësit sesi duhet të jenë të organizuar?
05.04.2016 | 01:54
Kalimi I kohës së universitetit duke qenë të  paorganizuar mund të shtoje nivelin e stresit të panevojshëm në një mjedis që është i prirur
Hajdin Sejdia - Si ta rinovoni biznesin tuaj të vogël
Hajdin Sejdia - Si ta rinovoni biznesin tuaj të vogël
29.03.2016 | 02:43
Drejtimi i një biznesi të ri të vogël është shumë emocionuese. Klientë të rinj, shitjet e reja janë rezervuar, zona të reja të hapura për