Leter reference per Z. Ajdin Sejdiu

Une njihem me Z. Ajdin Sejdiu qe prej vitit 2010, dhe  jam prezantuar nga miq tane te perbashket.

Pas ketij prezantimi ,lindi dhe ideja e bashkepunimit me Z.Sejdiu, ide te cilen une e perqafova menjehere. Kjo vendimarrje bashkepunimi erdhi shume natyrshem dhe u forcua per disa arsye teper te forta, nder te cilat mund te permend :

Vizionin e tij per te implementuar ne vendin tone Projekte te permasave nderkombetare, ne fushen e industrise dhe te inovacioneve te reja,te zhvillimit te turizmit,ne sektorin e Zhvillimit te Industrise Minerale dhe prodhimit te tyre final, ne ate te sektorit te Bujqesise si dhe ne fushen e ruajtjes se Ambjentit. cilat do te kene nje impakt te jashtzakonshem jo vetem ne rritjen dhe zhvillimin e Kompanise ne te cilen une do te behesha pjestar me vone, por permasat e ketyre projekteve do te jene aq te medha ,saqe do te ndikojne drejtperdrejt ne rritjen dhe zhvillimin e qendrueshem te ekonomise se vendit tim .

Projekti I Biopark Albania ne te cilen une bej pjese aktive dhe nje prej drejtuesve te ketij Projekti, do te kete nje vlere shume te larte investimi dhe do te krijoje me mijera vende pune.

Nje projekt tjeter eshte duke u zhvilluar edhe ne fushen e Mjeksise Kurative, projekt I cili permban edhe 2 Patenta te Klasit Nderkombetar per Kurimin e Kancerit me ane te Vaksinimit si dhe te kurimit te semundjeve te ndryshme sic jane HIV , Azotemia ,Asthmas , Pneumonia, Sinusitis, Ulcers te ndryshme, etj.

Z.Sejdiu spikat gjithashtu per lidhjet e tij ne nivele shume te larta te Bankingut Nderkombetar si dhe te shoqerive te larta sic jane Politikane te ndryshem, Sheikh dhe Emir te vendeve te Emirateve te Bashkuara Arabe, dhe  Businessmen nga sektore te ndryshem te Industrive Leader te tregjeve Europiane dhe Globale.

Natyra e tij karizmatike eshte gjithashtu nje tjeter tipar shume premtues per nje bashkepunim dhe mirekuptim ne zbatimin e projekteve te ndermarra nga ana e tij dhe qe do te implementohen ne vendin tone.

Z. Sejdiu ka nje inteligjence impresive dhe nje intuite te pazakonte per te bere biznes dhe eshte shume I kujdesshem ne te gjitha detajet shoqeruese te menyres se si ai e drejton grupin e partnereve me te cilin ai bashkepunon.

Z, Sejdiu , eshte nje bashkebisedues I kujdeshem ,dhe mirepret sygjerime nga ne si partnere ,duke mos hezituar ti implementoje ato gjithashtu ne te miren dhe progresin e projekteve te cilat jane pjese e ketyre  kompanive.

Z.Sejdiu eshte nje patriot I shquar dhe ka kontribuar dhe kontribon vazhdimisht ne lartesimin e figurave te shquara te popullit tone. Ketu mund te permendim ,kontributin e dhene per lartesimin e figures se Nene Terezes, nepermjet sponzorizimeve te ndryshme para dhe pas  vdekjes se saj. Gjithashtu Z. Sejdiu ka dhene nje kontribut te vyer edhe ne luften e per Pavaresine e Kosoves

Z.Sejdiu eshte nje prind I shkelqyer ,dhe nje mik e partner shume I mire. Ai flet shume gjuhe te huaja , gje e cila e ben ate shume te suksesshem ne raportet me partneret  nderkombetare.

 

 

NJe CV e shkurter e imja;

Mentor Zeqa ka nje te kaluar te sukseshme ne fushen e Biznesit dhe te Tregetise. Ai ka nje Diplome per Menaxhim  e Bisnesit dhe ka kryer studimet  Master ne Administrim Publik . Ai ka nje experience 15 vjecare ne projekte te ndryshme.

Ai ka qene I perfshire ne fushen e sherbimeve financiare ,dhe ka nje experience te pasur ne Intrumentet e Tregut Financiar dhe  Kapitalit si dhe te Mjeteve te Investimeve dhe Menaxhimit te Portofolit ne kompani te medha nderkombetare.

Shoqeria “Alb International New Dimension” e ka afruar ate si partner dhe ai mban pozicionin e Drejtorit Executiv prane kesaj kompanie. Ai gjithashtu ka nje experience Bankare dhe  ka punuar  per nje kohe te gjate si Drejtues ne Banken Credit Agricole-Albania ne Departamente te ndryshme.

 

Tirane  15. Korrik 2015

Mentor Zeqa
Cila nga formatet e CV-së e konsideron Hajdin Sejdia si më të mirën?
Cila nga formatet e CV-së e konsideron Hajdin Sejdia si më të mirën?
11.04.2016 | 10:52
Forma e CV-sëKur filloni të shkruani CV-në tuaj juve ju duhet të vendosni se cilën prej dy formateve do të ishte më mirë për ju. Hajdin
Çfarë thotë Hajdin Sejdia për nxënësit sesi duhet të jenë të organizuar?
Çfarë thotë Hajdin Sejdia për nxënësit sesi duhet të jenë të organizuar?
05.04.2016 | 01:54
Kalimi I kohës së universitetit duke qenë të  paorganizuar mund të shtoje nivelin e stresit të panevojshëm në një mjedis që është i prirur
Hajdin Sejdia - Si ta rinovoni biznesin tuaj të vogël
Hajdin Sejdia - Si ta rinovoni biznesin tuaj të vogël
29.03.2016 | 02:43
Drejtimi i një biznesi të ri të vogël është shumë emocionuese. Klientë të rinj, shitjet e reja janë rezervuar, zona të reja të hapura për