Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji
Libri Kërcimi Modern Pedagogji i autores Riselda Sejdija është edhe një tjetër libër në të cilin ka kontribuar Ajdin Sejdia duke e mbështetur për botim bashkë me grupin Sky Master Holding, libër ky në vazhdën e krijimtarisë së koreografes së njohur dhe njëkohësisht bashkëshortes së zotëri Ajdinit.
 
Autorja thekson se lëvizjet bazë erdhën për herë të parë në Universitetin e Arteve të shkruara në letër, dhe për t’u drejtuar nga një status pedagogjik, ajo gjeti inspirimin e duhur për t’i bashkangjitur këtij vëllimi edhe librin e dytë, i cili shpalos anën pedagogjike të tij, duke studiuar shumë elemente të tjera, si: teknikën, performancën, historinë e kërcimit modern etj.
 
Në linkun e mëposhtëm mund ta shkarkoni dhe lexoni librin.
 
Ju dëshirojmë lexim të këndshëm.
 
ActivityLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta.
Pëkrahja e publikimit të Tiparet Etnologjike të Folklorit Shqiptar
Pëkrahja e publikimit të Tiparet Etnologjike të Folklorit Shqiptar Libri mbi Tiparet e Folklorit Shqiptar i koreografes Riselda Sejdija është libri i radhës të cilin
Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji
Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji Libri Kërcimi Modern Pedagogji i autores Riselda Sejdija është një tjetër libër në të cilin ka
Përkrahja për publikim të librit Ready to Dance
Përkrahja për publikim të librit Ready to Dance Ajdin Sejdia përkrahu për publikim librin Ready to Dance të autores Riselda Sejdia.
Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik
Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik Publikimi i librit Karateri Estetik i koreografes Riselda Sejdija u mbështet nga biznesmeni Ajdin