Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik
Biznesmeni Ajdin Sejdia dhe grupi Sky Master Holding kanë përkrahur në botimin e librit të koreografes Riselda Sejdiu të titulluar Karakteri Estetik në koreografinë e valleve shqiptare.
 
Kjo monografi vjen në një vëllim të vetëm të botuar në dy gjuhë, shqip dhe anglisht, dhe mbart vlera të karakterit estetik në koreografinë e valleve shqiptare, të cilat, në brendësinë e krijimit të tyre, e bëjnë krijimtarinë shqiptare sa tradicionale, aq edhe bashkëkohore.
 
Në linkun e mëposhtëm mund ta shkarkoni dhe ta lexoni librin.
 
Ju dëshirojmë lexim të këndshëm.
 
ActivityLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nec odio. Praesent libero. Sed cursus ante dapibus diam. Sed nisi. Nulla quis sem at nibh elementum imperdiet. Duis sagittis ipsum. Praesent mauris. Fusce nec tellus sed augue semper porta.
Pëkrahja e publikimit të Tiparet Etnologjike të Folklorit Shqiptar
Pëkrahja e publikimit të Tiparet Etnologjike të Folklorit Shqiptar Libri mbi Tiparet e Folklorit Shqiptar i koreografes Riselda Sejdija është libri i radhës të cilin
Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji
Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji Libri Kërcimi Modern Pedagogji i autores Riselda Sejdija është një tjetër libër në të cilin ka
Përkrahja për publikim të librit Ready to Dance
Përkrahja për publikim të librit Ready to Dance Ajdin Sejdia përkrahu për publikim librin Ready to Dance të autores Riselda Sejdia.
Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik
Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik Publikimi i librit Karateri Estetik i koreografes Riselda Sejdija u mbështet nga biznesmeni Ajdin