Pëkrahja e publikimit të Tiparet Etnologjike të Folklorit Shqiptar

Pëkrahja e publikimit të Tiparet Etnologjike të Folklorit Shqiptar

Libri mbi Tiparet e Folklorit Shqiptar i koreografes Riselda Sejdija është libri i radhës të cilin
Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji

Sponzorizimi i publikimit të Kërcimi Modern Pedagogji

Libri Kërcimi Modern Pedagogji i autores Riselda Sejdija është një tjetër libër në të cilin ka
Përkrahja për publikim të librit Ready to Dance

Përkrahja për publikim të librit Ready to Dance

Ajdin Sejdia përkrahu për publikim librin Ready to Dance të autores Riselda Sejdia.
Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik

Mbështetja e publikimi të librit Karakteri Estetik

Publikimi i librit Karateri Estetik i koreografes Riselda Sejdija u mbështet nga biznesmeni Ajdin
Përkrahja e librit Bazat e Kërcimit Modern

Përkrahja e librit Bazat e Kërcimit Modern

Në vazhdën e mbështetjes së librave për publikim të autores Riselda Sejdija, biznesmeni Ajdin
Mbështetja e Operës D Archi të Nënë Terezës

Mbështetja e Operës D Archi të Nënë Terezës

Ajdin Sejdia njihet si një njeri me kulturë të lartë dhe i cili flet 18 gjuhë të huaja, ai është
Sponzorizimi i librit Warm Up Class

Sponzorizimi i librit Warm Up Class

Sky Master Holding sponzorizon librin Warm Up Class të autores Riselda Sejdija.
Bio Park Albania dhe roli i Ajdin Sejdia në zhvillimin e tij

Bio Park Albania dhe roli i Ajdin Sejdia në zhvillimin e tij

Shqipëria dhe ekonomia e saj ashtu siç edhe e gjithë bota mbarë po përballen me sfida të mëdha në